Lasergravering

Lasergravering med CO² og YAG

Hva er gravering med laser?

Lasergravering er en form for datastyrt lasermerking som er mer og mer brukt innen bransjene industri og reklame/profilering. Det egner seg til varig merking av de fleste produkter og er en effektiv måte å få frem logoer, tekst eller annen merking på og er meget nøyaktig i forhold til detaljer som skal frem.

Gravering med YAG eller CO² kan benyttes på de fleste materialer og etterlater seg visuelt en varig og meget eksklusive merking.

before after

Dette kan graveresEksempel på materialer

Glass og krystall

Får en ”sandblåst” overflate i graveringen men er mer detaljrik enn sandblåsing. Gravering i frostet glass får en klarer overflate enn frostingen i graveringen.

Trematerialer

Gir en meget eksklusive merking av treprodukter her kan vi risse overflaten eller gå dypt ned i materialet alt etter hvordan man vil ha resultatet med tanke på dybde og gjengivelse av graveringen. Nøyaktighet helt ned til 0,2 millimeter.

Metall

Alle former for ubehandlet metall graveres, resultatet på graveringen er meget nøyaktig og man får en eksklusive merking av produktet som varer evig. I stål og stållegeringer kan vi gravere alt fra sort-gravering til en mere ekslusive ton i ton gravering. Aluminium får en hvitaktig overflate i graveringen. Messing, tinn, forkrommet får en eksklusive ton i ton gravering.

Overflatebehandlet metall - lakkert eller forkrommet

Graveringen tar bort overflatebehandlingen og etterlater seg en metallfarge som produktet er produsert i.

Navneskilt

Vi kan lage akrylskilt i hvit/sort eller sort/hvit med nål eller magnet etter kundes ønske. Med logo og navn eller kun navn. Ta kontakt for pris.

Skinn og lær

Her graverer vi inn i skinnet og får en meget nøyaktig og eksklusive gravering.